Τέλος ο Εσιέν από το τρυφίλλι

15.3.2016

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Μίκαελ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό με τον Γκανέζο άσο να μην ολοκληρώνει καν τον πρώτο χρόνο του συμβολαίο του.

Η εικόνα του Εσιέν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, εξόργισε τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στον Γκανέζο, όταν η ομάδα συγκεντρώθηκε στα αποδυτήρια του «Γ.Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του αγώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Εσιέν αντέδρασε στις παρατηρήσεις του Ιταλού τεχνικού και κάπου εκεί ράγισε εντελώς το γυαλί ανάμεσα στις σχέσεις των δύο πλευρών. Ο Εσιέν, δεν έχει βοηθήσει καθόλου το τριφύλλι τη φετινή σεζόν ενώ οι συχνοί τραυματισμοί του δημιουργούν αμφιβολία και κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει στο μέλλον.

Όλα αυτά δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στους πράσινους μετά το τέλος της φετινής σεζόν ενώ δεν αποκλείεται να μην χρησιμοποιηθεί ξανά από τον Στραματσόνι.

Το ερώτημα είναι πότε θα πάρει την άγουσα και ο πολύς στις δηλώσεις και λίγος στο γήπεδο κ Στραματσόνι. Γιατί από ότι φαίνεται ο Παναθηναικός κινδυνεύει να χάσει οριστικά και το τρένο της Ευρώπης.