Δευτέρα , 22 Ιανουάριος 2018 12:21 πμ
Home / Ροή Νέων / Let’s do it Greece: Τα παιδιά φέρνουν την αλλαγή που περιμένουμε!

Let’s do it Greece: Τα παιδιά φέρνουν την αλλαγή που περιμένουμε!

17.4.2016

Με τη συμμετοχή του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού και μέσα στο πλαίσιο της δράσης του Let’s do it Greece «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της Παραλίας Μαρκοπούλου (στο Φάρο), το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου 2016.

Η δράση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της παραλίας με τη συμμετοχή του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων. Τα παιδιά στάθηκαν υπεύθυνα και αποτελεσματικά, συμμετέχοντας με ιδιαίτερη αγάπη στον καθαρισμό της παραλίας υπό το συντονισμό των διευθυντών των σχολείων κας Ανθίππης Κυριακίδου και κ. Στράτου Χατζηδημητρίου.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Μιχάλη Τόλια και σε όλα τα μέλη, στους μαθητές και στους διευθυντές των σχολείων, καθώς επίσης και σε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν την δράση του Let’s do it Greece πετυχαίνοντας να «γίνουν η αλλαγή που περιμένουν». Μια εξαιρετική προσπάθεια που ευχόμαστε να συνεχιστεί και να σημάνει την έναρξη για την συστηματική δραστηριοποίηση μας με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος. 

Let's do it 17.4.2016

DSC_6905  DSC_6901

Let's do it 17.4.2016

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Χιλιάδες κόσμου στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη-Μέγιστο το πάθος των Ελλήνων

Χιλιάδες κόσμου, περισσότεροι από 500.000 από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης …