Τρίτη , 20 Μάρτιος 2018 5:34 μμ
Home / Ροή Νέων / Let’s do it Greece 2017: Τα παιδιά φέρνουν την αλλαγή που περιμένουμε!

Let’s do it Greece 2017: Τα παιδιά φέρνουν την αλλαγή που περιμένουμε!

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον. Το απέδειξαν με την   αθρόα συμμετοχή τους, την Κυριακή 2 Απριλίου, στον καθαρισμό της παραλίας Μαρκοπούλου (Φάρος), που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού,  στο πλαίσιο της δράσης Let’s do it Greece «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».

Η δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς στον  καθαρισμό της παραλίας μετείχαν  το 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων αλλά και σύλλογοι της περιοχής. Τα παιδιά στάθηκαν υπεύθυνα και αποτελεσματικά, συμμετέχοντας με ιδιαίτερη αγάπη στον καθαρισμό της παραλίας υπό το συντονισμό των διευθυντών των σχολείων κας Ανθίππης Κυριακίδου και κ. Στράτου Χατζηδημητρίου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Μιχάλη Τόλια και σε όλα τα μέλη του ΝΠΔΔ Δήμου Ωρωπού, στους μαθητές και στους διευθυντές των σχολείων, καθώς επίσης και σε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν την δράση του Let’s do it Greece πετυχαίνοντας να «φέρουν  την αλλαγή που περιμένουμε» για μια καθαρά παραλία κόσμημα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Ωρωπού. Ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια που ευχόμαστε να συνεχιστεί και να σημάνει την έναρξη για μια πιο συστηματική δραστηριοποίηση  όλων μας με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος.

 

 

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Ενάμιση κιλό κοκαΐνη και μεγάλη ποσότητα χασίς σε αποθήκη στο Συκάμινο Ωρωπού-Μία σύλληψη

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και χασίς βρέθηκε, χθες, κρυμμένη σε αποθήκη στην περιοχή του Συκάμινου του …