Σάββατο , 17 Μάρτιος 2018 8:15 μμ
Home / Ροή Νέων / My Market και ΚΡΗΤΙΚΟΣ κλειστά τις Κυριακές στον Ωρωπό

My Market και ΚΡΗΤΙΚΟΣ κλειστά τις Κυριακές στον Ωρωπό

Η κυβέρνηση  μπορεί να  έδωσε τη δυνατότητα να παραμένουν ανοιχτά τα μεγάλα καταστήματα όλες τις Κυριακές του χρόνου, εν τούτοις υπάρχουν super market στο Δήμο Ωρωπού, τα οποία δεν ακολούθησαν το γράμμα του νόμου  και παρέμειναν κλειστά.

Οι επιχειρηματίες αυτοί  σεβάστηκαν τους υπαλλήλους τους και τα εργατικά δικαιώματά τους. Σεβάστηκαν ταυτόχρονα  και τα μικρά καταστήματα τα οποία ασφυκτιούν από την οικονομική κρίση.  Έδειξαν ότι δεν επιθυμούν «το θάνατο του εμποράκου» γιατί η μικρομεσαία επιχείρηση στηρίζει την οικονομία μέσα στη κρίση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού και η Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού βρέθηκαν, σήμερα, Κυριακή 23 Ιουλίου, έξω από τα surer market My Market και Κρητικός, όπου παρέμειναν κλειστά κι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση των διευθύνσεών τους. Ελπίζουν δε ότι το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα surer market  και έτσι ο νόμος θα καταστεί ανενεργός στην πράξη.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού έχει ως εξής:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού επιβραβεύει την στάση των δύο αυτών σούπερ μάρκετ, τα οποία κόντρα στην εποχή, όπου όλα ξεπουλιονται στο βωμό του κέρδους και της καταπάτησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, εντούτοις αντιστέκονται».

Η Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού καλεί όλους να υιοθετήσουν την κίνηση «άστο στο ταμείο», καταθέτοντας την επισυναπτόμενη επιστολή

ΠΟΤΕ-ΤΗΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΑΣΤΟ-ΣΤΟ-ΤΑΜΕΙΟ-1.pdf

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Βόλος: Έστειλε email στην αστυνομία και ομολόγησε πέντε δολοφονίες

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 43χρονο, …