Κυριακή , 25 Φεβρουάριος 2018 5:34 πμ
Home / Lifestyle / O Γκλέτσος αποκάλυψε γιατί έκανε πρόταση γάμου στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το αποφασίσαμε με τη Ζωή

O Γκλέτσος αποκάλυψε γιατί έκανε πρόταση γάμου στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το αποφασίσαμε με τη Ζωή

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προέβη ο Απόστολος Γκλέτσος στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος στην εκπομπή ΕΔΩ της Ντορέττας Παπαδημητρίου εξήγησε πως ουσιαστικά την πρόταση την έκανε στη Ζωή Λάσκαρη…

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30-19 είναι δύο άλλοι κόσμοι. Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία-Ελένη ήταν 19. Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα.

Ήμασταν φίλοι με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο, τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο. Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος και ανεξάντλητος, μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι, είναι ο Αλέξανδρος, απίστευτος άνθρωπος.

Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είπα «ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία Ελένη;» και μου λέει «ναι ρε συ». Πήρα τη Μαρία Ελένη τηλέφωνο και της λέω «Θέλεις;», μου λέει «ναι».

Μετά τηλεφωνούμε στον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει: «Παιδιά, δεν μπορώ τώρα έχω δουλειά». Μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει: «ναι, εντάξει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πηγή:  iefimerida.gr

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Αποτρόπαιο: Σκύλοι κατασπάραξαν 12χρονη ενώ γύριζε από το σχολείο στην Ουκρανία

Φρικιαστικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι 12 ετών στην Ουκρανία, καθώς κατασπαράχθηκε και φαγώθηκε από μια …