Παρασκευή , 23 Μάρτιος 2018 3:09 μμ
Home / Αθλητισμός / «The North Face Zagori Mountain Running» στο Π. Φάληρο

«The North Face Zagori Mountain Running» στο Π. Φάληρο

Ο κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος «The North Face Zagori Mountain Running», θα συμμετέχει στην έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2015,η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5-7 Νοεμβρίου, στο κλειστό στάδιο Tae Knon Do Παλαιού Φαλήρου. Η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών και απευθύνεται όχι μόνο στους αθλητές αλλά και σε ευρύτερο κοινό.

O «The North Face Zagori Mountain Running» θα υποδεχτεί τον Ιούλιο του 2016 για 6η συνεχή, χρονιά τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στον τόπο πίσω απ’ το βουνό, το…μοναδικό Ζαγόρι!

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του αγώνα (Νο 62), η Fifth Element Adventure, θα ανακοινώσει το πρόγραμμα του αγώνα, θα διαθέσει έντυπο υλικό και θα δώσει σημαντικές πληροφορίες για την μεγάλη αυτή γιορτή του ορεινού τρεξίματος, ενώ κοντά μας θα έχουμε και αθλητές οι οποίοι έχουν τρέξει στα μονοπάτια της Τύμφης ζώντας την μοναδική εμπειρία που προσφέρει ο The North Face Zagori Mountain Running!

Πηγή: inepirus.gr

Σχετικά Σοφία Μπασκάκη

Check Also

Απάντηση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση στον Γιάννη Οικονομάκο

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, απάντησε στον …