Άγνωστοι έκλεψαν το χαλκοσωλήνα ύδρευσης από το Νηπιαγωγείο Χαλκουτσίου

Άγνωστοι  έχουν ρημάξει στις κλοπές το Δήμο Ωρωπού, με την Αστυνομία να τρέχει και να μην προλαβαίνει να εντοπίσει τους δράστες.

Μια νέα απαράδεκτη κλοπή έγινε εις βάρος του Νηπιαγωγείου Χαλκουτσίου, καθώς άγνωστοι έκλεψαν το χαλκοσωλήνα ύδρευσης.

Την αγανάκτηση του για το νέο κρούσμα κλοπής εξέφρασε «έξω φρενών», όπως δήλωσε στο προσωπικό του λογαριασμό Facebook, o Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης:

«Για άλλη μια φορά κάποιοι άνθρωποι έδειξαν το απάνθρωπο πρόσωπο τους προσπαθώντας να κερδίσουν λίγα χρήματα σε βάρος μικρών παιδιών…κλέβοντας τη χαλκοσωληνα της παροχής νερού στο νηπιαγωγείο Χαλκουτσίου!!!»

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα άγνωστοι δράστες έκλεψαν του μετασχηματιστές από τα γήπεδα του Δήμου Ωρωπού αλλά και, επανειλημμένως, τις μπαταρίες των οχημάτων του δήμου μέσα από τα αμαξοστάσια. Πρόκειται για ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ για το Δήμο.

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα, δεν γλίτωσαν από τις επιδρομές των αγνώστων  εξοχικές κατοικίες στην περιοχή Πηγαδάκια και Νέας Εκάλης, όπου σήκωσαν πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων και διάφορες άλλες οικοσυσκευές.

Η Αστυνομία με ένα περιπολικό προσπαθεί να ελέγξει μια τεράστια σε έκταση περιοχή η οποία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Αστυνομίας παραμένει απροστάτευτη βορά σε κάθε επιτήδειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα συνελήφθησαν Ρομά οι οποίοι και εκδιώχτηκαν από την περιοχή. Το πρόβλημα όμως παραμείνει και χρειάζεται να ληφθούν άμεσα μέτρα.