Άγρια “αριστερή” κόντρα Βαρεμένου – Κανέλλης

15.3.2016

Άγρια «αριστερή»κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” δείγμα του γιατί η χώρα βρέθηκε στα βράχια από μια κυβέρνηση που αναθεμάτιζε  τα μνημόνια και υπέγραψε το Γ΄  μνημόνιο ύψους 90 δις ευρώ. Τελικά μήπως πρέπει να πάρουμε τα βουνά για να λυτρωθούμε από αυτά που ακούμε;

Μάλιστα ο παρουσιαστής πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά τι συνέβη στην τσέπη του μέχρι τώρα, το γνωρίζει. Αν ο ελληνικός λαός ενεργούσε μόνο με βάση τον θόρυβο που γίνεται στον δημόσιο διάλογο, ή θα είχε πάρει τα βουνά ή θα λειτουργούσε με βάση αυτό», το σχόλιο της Λιάνας Κανέλλη που ακολούθησε προκάλεσε καβγά.

«Δηλαδή το μνημόνιο δεν υπογράφηκε επειδή οι Έλληνες δεν πήραν τα βουνά; Δεν είναι κακιά ιδέα δηλαδή, μεταξύ μας. Αν μας πείτε ότι θα πάρετε πίσω το μνημόνιο επειδή οι Έλληνες θα πάνε στα βουνά, θα πάμε αύριο το πρωί δηλαδή», δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαρεμένος: «Όχι δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα. Μιλάτε εδώ από τις οκτώ και τέταρτο είπατε δεν ξέρω, δεν ήμουνα εδώ. Θα μιλήσετε μέχρι τις δέκα και μισή, όσο θέλετε. Αφήστε με να μιλήσω»!
Κανέλλη: «Δεν κατάλαβα! Θα μου βάλετε λογόμετρο; Κρύβετε από τους δημοσιογράφους την κατάσταση, δεν τους αφήνετε να μπουν στα στρατόπεδα. Μην μου το παίζετε Ρουβίκωνας εμένα. Ρουβίκωνας σε μένα όχι»!
Βαρεμένος: «Να παίζετε ότι θέλετε σε κάθε παράσταση στα ΜΜΕ. Εγώ δεν παίζω τίποτα».
Κανέλλη: «Συμμετέχετε στην παράσταση».
Βαρεμένος: «Βάλτε τελεία! Όχι σε μένα»!