Άγρια δολοφονία νεαρής γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά τον εντοπισμό πτώματος στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η γυναίκα φέρει πολλαπλές μαχαιριές και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνίδα, περίπου 35 ετών.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες, κυνήγησαν την άτυχη γυναίκα και εκείνη προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο χώρο του νεκροταφείου.

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, σύρθηκε πάνω σε τάφο ζητώντας βοήθεια, πριν καταλήξει.

Σύμφωνα με το pontiki, μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς οι οποίοι έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος  ότι η 32χρονη ερχόταν τακτικά τη συγκεκριμένη ώρα για να ανάψει το καντήλι σε μνήμα συγγενικού τους προσώπου. Όμως, τη Τρίτη, κατά τις έξι το απόγευμα άκουσαν φωνές και όταν έτρεξαν για να δουν τι είχε συμβεί  βρήκαν την άτυχη κοπέλα νεκρή, μέσα σε λίμνη αίματος.

Το περίεργο είναι ότι δίπλα της βρέθηκε και η τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα. ενώ κάποιοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας είδαν έναν άγνωστο άνδρα να  βγαίνει από το νεκροταφείο, στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρακλείου με την Τραλέων και να κατευθύνεται προς τον ηλεκτρικό σταθμό στα Άνω Πατήσια.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και περιπολικά της Άμεσης Δράσης απέκλεισαν την περιοχή, διακόπτοντας προσωρινά τα δρομολόγια των συρμών. Οι έρευνες όμως κατέληξαν άκαρπες.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα αίτια του άγριου εγκλήματος και το πιθανό κίνητρο του δράστη, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που θα διενεργήσει στη σορό ο ιατροδικαστής καθώς και  τα ευρήματα από τις έρευνες των αστυνομικών της σήμανσης και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών