Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα χωριστούν οι αδελφές Σταμίρη

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο γύρο της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, η οποία σάρωσε σε τηλεθέαση την προηγούμενη σεζόν.

Στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, όπως ξέρουμε, θα αποκαλυφθεί ότι η Ελένη Σταμίρη σκότωσε τον Σέργιο Σεβαστό την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “TV O’ CLOCK”, στον δεύτερο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες όλα θα αλλάξουν. Από τη στιγμή που η Θεοδοσία βρήκε το γράμμα του Γιάννου τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Η Ελένη αισθάνεται πως εκείνη ευθύνεται για το μοιραίο αυτό βράδυ και παραδέχεται στον Προύσαλη πως εκείνη σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας Σεβαστού. Φυσικά, στο Διαφάνι δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση, καθώς όλοι κάτοικοι συζητούν αυτή την αποκάλυψη.

Η Μυρσίνη και ο Δούκας δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που μαθαίνουν και τρέφουν μεγάλο μίσος για την Ελένη. Ιδιαίτερο φόβο όμως, και ανησυχία έχει και η Ασημίνα, η οποία είναι πλέον μέλος της οικογένειας Σεβαστού. Η ίδια βρίσκεται ανάμεσα στη νέα της οικογένεια και την αδελφή της. Γνωρίζει πως, αν πάρει το μέρος της Ελένης, θα χάσει τα πάντα, ωστόσο, δεν αντέχει τις ενοχές που νιώθει, καθώς και εκείνη συμμετείχε στο φονικό. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, μέχρι να ξεκινήσει η δίκη της, η οποία θα διαρκέσει πολύ καιρό.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, μαζί με τη θλίψη που νιώθει η Δρόσω που εγκατέλειψε το μωρό της, την οδηγούν στην πιο καθοριστική απόφαση της ζωής της. Φεύγει από το Διαφάνι για να ζήσει μια άλλη ζωή κάπου μακριά, που δεν θα τη γνωρίζει κανείς. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι να την κρατά στο χωριό. Η μία αδελφή της βρίσκεται στη φυλακή και η άλλη δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Οι τρεις αδελφές, για πρώτη φορά, χωρίζονται. Η ζωή τους εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά και ίσως να μην υπάρχει περιθώριο γυρισμού, παρά την αγάπη που νιώθει ακόμη η μία για την άλλη.