Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου στο Λιμάνι της Σκάλας Ωρωπού

19.7.2016

Άνοιξε, χθες, Δευτέρα, 18 Ιουλίου, τις πύλες   της η Έκθεση Βιβλίου στο λιμάνι  Σκάλας Ωρωπού, υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ,  με δεκάδες λογοτεχνικά κι επιστημονικά βιβλία για όλες τις ηλικίες.

Μετά από δεκαπέντε  χρόνια το καλό βιβλίο ξαναγυρίζει στη γνώριμη θέση του,  στην Σκάλα  Ωρωπού, για τους κατοίκους αλλά και τους θερινούς επισκέπτες της περιοχής.  Πλάι στη προκυμαία οι αναγνώστες θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις νέες εκδόσεις, να φυλλομετρήσουν τα βιβλία και να αγοράσουν εκείνα που το περιεχόμενό τους θα  τους προκαλέσουν το ενδιαφέρον.

Στην έκθεση συμμετέχουν δέκα μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι οι οποίοι, σε μια περίοδο ιδιαίτερης οικονομικής κρίσης, συνεχίζουν να προσφέρουν στον πολιτισμό με την έκδοση σημαντικών βιβλίων ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι τοπικοί συγγραφείς οι οποίοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη διάδοση του καλού βιβλίου. Άλλωστε το βιβλίο είναι ένα παράθυρο στο κόσμο και σε ταξιδεύει στο όνειρο, την φαντασία, σε μαθαίνει αλλά  και σε εντάσσει στη σκληρή πραγματικότητας της ζωής.

Η Έκθεση Βιβλίου είναι μια ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους, που πρέπει να την αγκαλιάσουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, γιατί το βιβλίο είναι όχι μόνο διασκέδαση αλλά και το απάνεμο λιμάνι που σε συνεπαίρνει και σε γοητεύει.

Η Έκθεση η οποία άνοιξε τις πύλες της, χθες, Δευτέρα, θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουλίου, κάθε απόγευμα, όπου θα  περιμένει τους πιστούς φίλους του βιβλίου  να την περιδιαβούν.

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ