Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου Ωρωπού, που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ.

Άνοιξε τις πύλες της, χθες, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η θερινή Έκθεση Βιβλίου Ωρωπού στον πεζόδρομο παραλίας   Ωρωπού, υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ.  Πολιτισμού & Περιβάλλοντος,  με δεκάδες λογοτεχνικά κι επιστημονικά βιβλία για όλες τις ηλικίες, παρουσία του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιχάλη Τόλια.

Το καλό βιβλίο ξανά στη γνώριμη θέση του,  στη Σκάλα  Ωρωπού, για τους κατοίκους αλλά και τους θερινούς επισκέπτες της περιοχής.  Πλάι στην προκυμαία οι αναγνώστες θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις νέες εκδόσεις, να φυλλομετρήσουν τα βιβλία και να αγοράσουν εκείνα που το περιεχόμενό τους θα  τους προκαλέσουν το ενδιαφέρον.

Στην έκθεση συμμετέχουν δέκα μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι οι οποίοι, σε μια περίοδο ιδιαίτερης οικονομικής κρίσης, συνεχίζουν να προσφέρουν στον πολιτισμό με την έκδοση σημαντικών βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι τοπικοί συγγραφείς οι οποίοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη διάδοση του καλού βιβλίου. Άλλωστε το βιβλίο είναι ένα παράθυρο στο κόσμο και σε ταξιδεύει στο όνειρο, την φαντασία, σε μαθαίνει αλλά  και σε εντάσσει στη σκληρή πραγματικότητας της ζωής.

Η Έκθεση Βιβλίου είναι μια ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους, που πρέπει να την αγκαλιάσουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, γιατί το βιβλίο είναι όχι μόνο διασκέδαση αλλά και το απάνεμο λιμάνι που σε συνεπαίρνει και σε γοητεύει.

Η Έκθεση η οποία άνοιξε τις πύλες της, χθες, Παρασκευή, 21 Ιουλίου, θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου, κάθε απόγευμα, όπου θα  περιμένει τους πιστούς φίλους του βιβλίου  να την περιδιαβούν.