Άντρας έκανε αίτηση για Βασιλιάς του Καρναβαλιού στην Ξάνθη!

Ενώπιον μιας έκπληξης βρέθηκαν οι υπεύθυνοι στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, κατά την παραλαβή των αιτήσεων για τη θέση της Βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018. 

Εκτός από τις 52 κοπέλες που κατέθεσαν αίτηση για τη θέση βρέθηκε και μια αίτηση ενός άνδρα. Μάλιστα ήταν αρκετά τυπικός καθώς επικοινώνησε και τηλεφωνικά με το Κέντρο Πολιτισμού για να επιβεβαιώσει ότι έλαβαν το mail του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Στην αίτησή του εξηγεί ότι ο  ίδιος δεν θεωρεί σωστό να γίνεται πρόσκληση μόνο για Βασίλισσα του Καρναβαλιού και ο ίδιος προτείνει τον εαυτό του για τη θέση του Βασιλιά. Πρόκειται για άνδρα περίπου 45 ετών από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος στη φωτογραφία που έστειλε δείχνει να είναι “η ψυχή του πάρτυ”. Με χιουμοριστικό τρόπο έγραψε “και τους άντρες μάνα του γέννησε”

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε μια ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο συγκεκριμένο θεσμό. Η διαδικασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και την τελική απόφαση – ή τις τελικές αποφάσεις- θα λάβει η Οργανωτική Επιτροπή των Συλλόγων.

Ποιος είναι ο άντρας που έκανε την αίτηση

Λίγα λεπτά μετά το ρεπορτάζ για την υποψηφιότητα ενός άνδρα για τη θέση του Βασιλιά αντί της Βασίλισσας, ο ίδιος ο υποψήφιος επικοινώνησε με το Xanthi2.gr για να μοιραστεί στις σκέψεις του και να αποκαλύψει την ταυτότητά του. 

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης, τον “Πειρατή” που βρίσκεται κάτω από το Λευκό Πύργο και εμφανίζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως σημειώνει έκανε την αίτηση γιατί θεωρεί ότι πρέπει και οι άντρες να έχουν την ευκαιρία να γίνουν βασιλιάδες του Καρναβαλιού και έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του. Όπως λέει, φαντάζεται τον εαυτό του σε ένα άρμα να μοιράζει το “θησαυρό” του πειρατή αλλά θα ήθελε να είναι για αρκετές μέρες στην πόλη και να προτείνει μια σειρά από δραστηριότητες που θα μπορούσε να κάνει για να προωθήσει το θεσμό. Μεταξύ άλλων να επισκεφτεί τα σχολεία, το Νοσοκομείο, ιδρύματα με παιδιά και πολλά άλλα μέρη και θα είναι στη διάθεσή όλων για να μεταφέρει το κλίμα του καρναβαλιού,  όπου μπορεί.

Δημοφιλής στα Κοινωνικά Δίκτυα

Όπως λέει θα προκαλούσε μεγάλο θόρυβο καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες του αναρτημένες και έχει φίλους σε όλες τις γύρω χώρες που τον έχουν γνωρίσει ως τουρίστες.

Για τον εαυτό του αναφέρει: ότι είναι 51 ετών, καρκινοπαθής που έχει ιαθεί.”  Καθώς είναι έμπορος και έχει οικονομική άνεση, μετά την περιπέτειά της υγείας του του αποφάσισε να γίνει εξωστρεφής, ως μια μορφή ψυχανάλυσης για τον ίδιο. Στην Ξάνθη ήρθε την περασμένη χρονιά, όχι ως πειρατής αλλά ως Αη Βασίλης, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής καθώς οι παιδικές εκδηλώσεις είναι μια ενασχόλησή του.

Ο Παναγιώτης Γεωργίου ήταν ιδιαίτερα ευγενής  στην επικοινωνία του και ελπίζει ότι τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής θα δουν με προσοχή την πρότασή του.

 

xanthi2.gr