Άριελ Κωνσταντινίδη: Ηθοποιός με άρπαξε βίαια και με φίλησε σε ηλικία 9 ετών

Η Άριελ Κωνσταντινίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε για τη σ*ξουαλική παρενόχληση που υπέστη στον χώρο του θεάτρου σε μικρή ηλικία.

Σε ηλικία 9 χρόνων ηθοποιός, βοηθός τότε του σκηνοθέτη στην παράσταση που βρισκόμουν, με βούτηξε με βία και με φίλησε στο στόμα. Δεν θα έβγαινα να πω δημόσια, αλλά τώρα είναι η κατάσταση τέτοια που έχει και νόημα να πωλήσει. Τότε το είπα στη μάμα μου και στον σκηνοθέτη.

Πάγωσα. Πρώτα απ ‘όλα τα τρόμαξα γιατί ήταν με τη βία αυτό το άρπαγμα. Ταν ένα φιλί πεταχτό. Τα έχασα, πάγωσα. Μετά σκέφτηκα ότι δεν ήταν τίποτα. Είχα μάθει στις δυσκολίες ότι η δουλειά, αυτό που πρέπει να φέρω εις πέρας, είναι πάνω απ ‘όλα

Θυμάμαι ότι αυτός έφυγε από τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη, οπότε δεν είχαμε πολλά στη συνέχεια. Όταν το έμαθε ο σκηνοθέτης δεν τον απομάκρυνε αμέσως γιατί ανέτρεξα στο πρόγραμμα όπου υπήρχε ακόμα. Μάλλον τον απομάκρυνε από τη θέση του βοηθού. Το ίδιο σκηνικό, όμως, επαναλήφθηκε στα 11 μου από άλλον ηθοποιό. Θυμάμαι τα χέρια του στο πρόσωπο μου. Με έπιασε για να με φιλήσει και αυτό ήταν πιο δύσκολο γιατί δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την παράσταση, δεν ήθελα με τίποτα να μην χαλάει τη δουλειά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν.