Άρωμα γυναίκας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου  Γυναικών Χαλκουτσίου

Άρωμα γυναίκας είχε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου, στο cafe «Safe Harbor» στην πλατεία Χαλκουτσίου.

Με μια λιτή  όμορφη αλλά και ζεστή εκδήλωση, οι γυναίκες απέδειξαν ότι έχουν αισθητική και δημιουργική διάθεση πολιτιστικής προσφοράς στην περιοχή. Δραστήριες, γεμάτες ενέργεια και χαμόγελα, γέμισαν την αίθουσα και έδωσαν μια άλλη νότα αισιοδοξίας.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου, κα Άννα Φαρμακίδου-Οικονομάκου, στο σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τους παριστάμενους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος.

Μάλιστα ανακοίνωσε ότι ο Σύλλογος  θα διοργανώσει και φέτος το Καρναβάλι στο Χαλκούτσι με την διάθεση να έχει την ανάλογη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε  πέρυσι.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δάβρης, ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Οικονομάκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Γαζβινιάν,  το μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού κ. Διονύσης Καμπιώτης, ο Πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού κ.  Παναγιώτης Αθανασόπουλος και ο Αντιπρόδρος κ. Γιώργος Παπαγεωργίου,  Πρόεδροι Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων, οι συγγραφείς κα Μάιρη Κασαμπαλάκου και Δημήτρης Μακρυγιάννης, καθώς  και πλήθος κόσμου.

Την  Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος π. Τίμων ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά ευλογημένη με υγεία.