Άση Μπήλιου: Οι γονείς μου με έδωσαν όταν ήμουν 3 ημερών

 

«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» είναι ο τίτλος που θα ταίριαζε απόλυτα στην Άση Μπήλιου που από μικρό κοριτσάκι τη γοήτευε η θέα και τα χρώματα του ουρανού, των πλανητών και των αστεριών…

Η γνωστή αστρολόγος φωτογραφίζεται και μιλάει στο youweekly.gr και τονίζει πως δεν κρατάει κακία στους βιολογικούς της γονείς οι οποίοι την έδωσαν όταν ήταν μόλις… τριών ημερών!

Σε όλη την πορεία σου διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις με μια αξιοπρέπεια γενικότερα. Σου έχει βγει σε καλό αυτό;

Ναι, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Δεν θυσιάζω κάποιες αξίες μου προκειμένου να δουλέψω. Το μόνο που θυσιάζω είναι χρόνος.

Ήσουν πάντα τόσο αξιοπρεπές παιδί;

Ναι, πάντα, γιατί μεγάλωσα μόνη μου από τα 18 και μετά.

Κάποιοι όμως δικοί σου άνθρωποι που προσπάθησαν να σε πλησιάσουν, και αναφέρομαι στις αδερφές σου, δεν τους δέχτηκες…

Όταν ένας άνθρωπος μεγαλώνει μόνος του σε μια οικογένεια δεν αναγνωρίζει καμία άλλη οικογένεια. Εγώ που ήμουν υιοθετημένη, όταν πέθαναν οι γονείς μου έμεινα μόνη μου και δεν αναγνωρίζω κανέναν άλλον…

Δεν πονάει αυτό;

Δεν με πονάει πια… Δεν είμαι σκληρός άνθρωπος, έχω όμως δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου, έχω κάνει ψυχοθεραπεία για να εξελιχθώ. Δεν κρατάω κακία στους βιολογικούς μου γονείς, ίσα- ίσα τούς ευχαριστώ που με έφεραν στη ζωή και με έδωσαν σε μια οικογένεια που με λάτρεψε πραγματικά. Έτσι λοιπόν είναι επιλογή μου να συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά όπως την ξεκίνησα. Δεν γίνεται στα 40 μου να νιώσω ότι ανήκω σε μια άλλη οικογένεια όταν εκείνοι με έδωσαν 3 ημερών… Γονείς μου είναι αυτοί που «έφυγαν», κανένας άλλος.

Δεν είχες την περιέργεια να βρεθείς με τους βιολογικούς σου γονείς;

Ποτέ… Δεν είχα καν την περιέργεια να έρθω σε επαφή μαζί τους, δεν μπορώ να έχω συναισθηματικό δέσιμο με κάποιους που δεν ξέρω. Έχω μια τηλεφωνική επαφή, μια στο τόσο, με μια από τις αδερφές μου που είναι μικρότερη από μένα, αλλά δεν την αισθάνομαι σαν αδερφή μου. Τη βλέπω σαν έναν άνθρωπο που απλά συμπαθώ –από το λίγο που έχουμε μιλήσει– και έχουμε μια φιλική σχέση.

Τελικά στη δική σου περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λένε «το αίμα νερό δεν γίνεται»…

Στη ζωή μου με έχουν βοηθήσει άνθρωποι που δεν είχα συγγενική σχέση μαζί τους και δεν κυλούσε ίδιο αίμα στις φλέβες μας… Για μένα αυτοί είναι οι στενοί μου συγγενείς.

youweekly