Άστεγος και σε κακό χάλι ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ! (φωτό)

Δύσκολες ώρες περνά ο αγαπημένος του Τζορτζ Μάικλ, εκείνος που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του, ανήμερα των Χριστουγέννων το 2016, Φαντί Φαουάζ, καθώς έμεινε άστεγος και πλέον κοιμάται στον δρόμο στο Κόβεντ Γκάρντεν.

Ο Φαντί διέμενε σε ένα ξενοδοχείο αντί 49 λιρών τη νύχτα, αλλά έφυγε από αυτό και πλέον είναι άστεγος.

Ο 46χρονος πρώην κομμωτής διασήμων κατηγορείται από την οικογένεια του εκλιπόντα Τζορτζ Μάικλ ότι προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο αξίας 5 εκατ. λιρών σπίτι του popstar στην περιοχή Ρίτζεντς Παρκ τον προηγούμενο μήνα. Ο ίδιος ο Φαουάζ ενημέρωσε τους φίλους του μέσω ανάρτησης στο facebook ότι πλέον είναι άστεγος.

«Ο Τζορτζ Μάικλ το είδωλο τρία χρόνια μετά και οι δικηγόροι του ακόμη δεν έχουν κάνει κάτι για να ξεκαθαρίσουν και τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι στον δρόμο στο Κόβεντ Γκάρντεν αντί να είμαι σπίτι μου. Μου πήραν το κλειδί με κόλπο και τώρα δύο μήνες μετά ακόμη δεν έχω μάθει νέα και έμενα σε ξενοδοχείο ενώ δύο μέρες πριν (…) σταμάτησε. Τι φθηνιάρικο είδωλο είναι ο Τζορτζ γ@@@@@ος Μάικλ».

Πάντως, στην περιοχή υπάρχει και κοιτώνας αστέγων αλλά δεν έχει εντοπιστεί ο Φαντί εκεί. Ο 46χρονος είχε συλληφθεί με την υποψία της βαριάς εγκληματικής βλάβης αφού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές μέσα στο σπίτι του Τζορτζ Μάικλ.

Η οικογένεια του εκλιπόντα popstar μέσω νομικών διαδικασιών έβγαλε τον πρώην σύντροφο του Μάικλ από την έκταση, όπου διέμενε μετά τον θάνατό του τον Δεκέμβριο 2016.

Πηγή: Daily Mail, The Sun