Έγκαιρα επικυρώθηκε ο νέος Προϋπολογισμός 2021 του Δήμου Τανάγρας

Έγκαιρα κατετέθηκε από τον Δήμο Τανάγρας και επικυρώθηκε από την αποκεντρωμένη η  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου περί έγκρισης και ψήφισης του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης  οικονομικού έτους 2021.

Ο νέος προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος ύψους 37.896.462,54 ευρώ, ενώ το αποθεματικό ανέρχεται στο ποσό των 78.735,86 ευρώ.

Ο Δήμος Τανάγρας υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Β. Περγάλια έχει οργανώσει άριστα τις οικονομικές υπηρεσίες του και λειτουργεί άμεσα έγκαιρα και με αποτελεσματικότητα.

Μάλιστα, οι ορκωτοί λογιστές, έχουν, κατά καιρούς εκφραστεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη λειτουργία του δήμου και τις οικονομικές δυνατότητές του ακόμα και σε κρίσιμες καταστάσεις. Ειδικότερα έχουν χαρακτηρίσει το δήμο πρότυπο, νοικοκυρεμένο, κάτι που αποτυπώνει την συστηματική δουλειά που γίνεται.

Η έγκαιρη επικύρωση του προϋπολογισμού δείχνει  τη διάθεση της δημοτικής Αρχής να μην χάσει πολύτιμο χρόνο, ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη χρηματοδότηση του δήμου. Αυτό  σημαίνει ότι  τα έργα τα οποία είναι συνεχιζόμενα θα προχωρήσουν, ενώ δίνεται η δυνατότητα για τη μελέτη και κατασκευή καινούργιων, καθώς ο δήμος έχει και ένα ικανό ποσό ιδίων πόρων.

Άλλωστε και το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που εγκρίθηκε υποδηλώνει την αναπτυξιακή τροχιά του δήμου με έργα που στόχο έχουν να αλλάξουν την εικόνα του προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών.