Έκανε θραύση ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στη Σκάλα Ωρωπού (Εικόνες)

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Και το «Αθήναιον» στη Σκάλα Ωρωπού, εκτός από πολιτικό,  μετατράπηκε  και σε κοσμικό στέκι.

Η εμφάνιση του γνωστού  λαϊκού και πολύ αγαπημένου τροβαδούρου Μάκη Χριστοδουλόπουλου στο «Αθήναιον», το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαρτίου, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στο cafe bar ΖΟΥΚ , έδωσε άλλη αίγλη στην κρύα  χειμωνιάτικη  Σαββατιάτικη νύχτα. Γιατί ο Μάκης εκτός από μεγάλος τραγουδιστής είναι και πολύ ανθρώπινος, οικείος και προσιτός τύπος.

Μεγάλες, ιστορικές  στιγμές για τον Διονύση και τον Άρη στη Σκάλα Ωρωπού  αλλά και για τους συνδαιτημόνες τους Γιάννη Οικονομάκο, Δημήτρη Σωτήρχο, Γιώργο Παπαγιάννη Ανδρέα Τσάκωνα, Βαγγέλη Ηλιάσκο, Δημήτρη  Κιούση και την παρέα τους.

Φαίνεται ότι ο Μάκης ένωσε -παροδικά;- το «Όραμα Δημιουργίας» και ακολούθως πήγε στο ΖΟΥΚ, όπου τραγουδούσε ο εγγονός και συνονόματός του Μάκης Χριστοδουλόπουλος JUNIOR που βαδίζει στα βήματα του στο πεντάγραμμο με τη μαγευτική φωνή του.

Για μια ακόμα φορά ο αγαπημένος λαϊκός αοιδός του Ωρωπού έκανε θραύση στο πέρασμα του, χαρίζοντας μια βραδιά γεμάτη τραγούδια και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου όλοι έγιναν… λιώμα στο Στενό!

Ευχαριστούμε το cafe bar ΖΟΥΚ για τις φωτογραφίες