Έκλεισε οριστικά η SOFTEX

16.3.2016

Η Softex, ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια χαρτοποιίας στη χώρα έβαλε οριστικά λουκέτο όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας στην τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας. Παρά τα ταύτα η κυβέρνηση αναζητά εναλλακτικά σενάρια λειτουργίας του

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, τριμερής συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της SOFTEX με θέμα την απόφαση της μητρικής εταιρείας να κλείσει οριστικά την Αθηναϊκή Χαρτοποιία ΑΕ.

Το Υπουργείο Εργασίας και οι εργαζόμενοι για μια ακόμα φορά ζήτησαν την αναθεώρηση αυτής της απόφασης και την επαναλειτουργία του εργοστασίου. Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε από τους εκπροσώπους της εταιρείας οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι η μητρική εταιρεία διακόπτει οριστικά την παραγωγική λειτουργία στο αντικείμενο παραγωγής χαρτιού” αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

“Το Υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε σε όλους ότι βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας εναλλακτικών λύσεων για την επαναλειτουργία του εργοστασίου, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα” προσθέτει.