Έκλεψε την κάρτα της νεκρής γειτόνισσας και την υποχρέωσε με πίτσες

 

Τον Θεό του δεν είχε ένας 24χρονος άντρας από το Μπέλφαστ, ο οποίος ομολόγησε ότι έκλεψε την κάρτα της νεκρής γειτόνισσας και την υπερχρέωσε με πολλά και διάφορα, περιλαμβανομένου αυτού του ποσού των 6.000 λιρών (6.700 ευρώ) σε πίτσες από την αγαπημένη του αλυσίδα Domino’s!

Ο Robert Sharkey, που κατοικεί σε κωμόπολη της Βόρειας Ιρλανδίας, μπούκαρε στο σπίτι της τότε γειτόνισσάς του Marie Conlon στο Μπέλφαστ τον Αύγουστο του 2015, όπου και βρήκε το άψυχο κορμί της. Αντί να αναφέρει το περιστατικό, αυτός έκλεψε απλώς την κάρτα της και άρχισε να πληρώνει τους λογαριασμούς του και να τρώει πίτσες. Πολλές πίτσες, πράγματι.

Η 68χρονη εντοπίστηκε μάλιστα περισσότερο από δύο χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2017, καθώς οι λογαριασμοί της πληρώνονταν κανονικά. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στα ίχνη του, όπου ομολόγησε πως έκλεψε τη χρεωστική της κάρτα, 50 λίρες σε μετρητό και μια κούπα του καφέ.

Με την κάρτα της γυναίκας πλήρωνε το σουπερμάρκετ του και τις πίτσες φυσικά, τακτοποιώντας ταυτοχρόνως και παλιά χρέη σε λογαριασμούς τηλεφώνου και ρεύματος. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του στις 12 Οκτωβρίου…

eleftherostypos