Έκτακτη είδηση: Σφοδρότατη σύγκρουση δύο οχημάτων στα Πηγαδάκια στη θέση “Καμάρι” Χαλκουτσίου

Σφοδρότατη πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο, στην κεντρική λεοφώρο Χαλκουτσίου-Δηλεσίου, μετά τα Πηγαδάκια στη θέση «Καμάρι» Χαλκουτσίου, πριν τη στροφή για Νέα Εκάλη, χωρίς ευτυχώς σοβαρό τραυματισμό των επιβαινόντων.

Ο οδηγός του οχήματος που κατευθύνονταν προς Χαλκούτσι έχασε τον έλεγχο, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή και έπεσε πάνω σε όχημα με κατεύθυνση προς Δήλεσι.

Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές. Επί τόπου  κατέφθασε περιπολικό του Α.Τ. Ωρωπού και το ασθενοφόρο του Δήμου Ωρωπού, όπου παρέλαβε δύο άτομα μεγάλης ηλικίας για να τα διακομίσει στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για προληπτικούς λόγους. Ενώ ο οδηγός του οχήματος που ξέφυγε της πορείας του διακομίσθηκε από διερχόμενο όχημα στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου επί δεκαετίες γίνονται συνεχώς ατυχήματα, καθώς τα οχήματα με κατεύθυνση προς Χαλκούτσι ξεφεύγουν από την πορεία τους λόγω της ανάποδης κλήσης που έχει η στροφή. Ποτέ όμως δεν δόθηκε καμία σημασία από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που έχει ο δρόμος.

Σήμερα, λόγω της βροχής, η επικινδυνότητα στο σημείο αυτό αλλά και σε όλο το οδικό δίκτυο-παγίδα της περιοχής, είναι ακόμα μεγαλύτερη και συνιστάται στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή.