Έλαμψε η Ακρόπολη με την  παρουσία της Περιστέρας και της Μαρέβας

17.6.2016

Έκλεψαν την παράσταση οι σύζυγοι του πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  κατά τη διάρκεια του  επίσημου δείπνου που παρέθεσε η Προεδρία της Δημοκρατίας προς τιμήν του ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, στο μουσείο της Ακρόπολης.

Οι σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η κ. Περιστέρα Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, φόρεσε ένα κατακόκκινο βραδινό φόρεμα, σε κοραλί απόχρωση που σταματούσε λίγο πάνω από το γόνατο, ενώ η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, φορούσε ένα σκούρο μαύρο φόρεμα «Zeus and Dione», σε αρχαιοελληνικό στυλ, με μια σικάτη κόκκινη ζώνη να δίνει την απαραίτητη αντίθεση.

Πρώτος έφτασε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα, των οποίων η άφιξη συνέπεσε με αυτή του Προέδρου της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος και συνοδευόταν επίσης από τη σύζυγο του.

Δέκα λεπτά αργότερα έφτασε και το πρωθυπουργικό ζεύγος εμφανώς ευδιάθετο.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού με την σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχαν και μια ολιγόλεπτη, μεταξύ τους, συζήτηση. Οταν κάθισαν στο τραπέζι η Περιστέρα Μπαζιάνα που βρίσκονταν εκ δεξιών του προέδρου της ΝΔ συζήτησε επίσης μαζί του ευδιάθετα.