Έλαμψε το Χαλκούτσι με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Από το όμορφο και γραφικό Χαλκούτσι ξεκίνησε χθες το απόγευμα, 9 Δεκεμβρίου, η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Δήμο Ωρωπού.

Με την φροντίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Ωρωπού, του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου και του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου, η πλατεία του χωριού -με υπέροχο στολισμό και το σιντριβάνι να προσθέτει μια ξεχωριστή νότα- γέμισε από μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να θαυμάσουν τη φωταγώγηση και να νιώσουν όμορφα με την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς  Ρούσσης εξέφρασε τις ευχές του και τόνισε ότι παρά τις δύσκολες μέρες που βιώνει η χώρα, ο Δήμος Ωρωπού φροντίζει αυτές τις Χριστουγεννιάτικες μέρες να προσφέρει χαρά στους δημότες του. Ο ίδιος ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση μαζί με τα παιδιά και άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ανδρέας Γαζβινιάν υπηρετώντας πιστά το χωριό του, καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχήθηκε καλές γιορτές, όπως και ο Πρόεδρος του Τοπικού Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης, ενώ ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μανώλης Σούτσος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου κ. Άννα Φαρμακίδου εξέφρασαν τις ευχές τους και ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκουτσίου επεφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις με ένα μεγάλο φουσκωτό παιχνίδι, ανιματέρ και δωράκια για τα παιδιά, ενώ πρόσφερε στον κόσμο κεράσματα με τη συμβολή και του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κάλεσε τον Άγιο Βασίλη με έναν σάκο γεμάτο για όλα τα παιδιά, που διασκέδασαν και με το face painting, ενώ η κ. Ραχήλ Γιουνά στο πιάνο μαζί με την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού άπλωσαν τις νότες τους στην πλατεία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.

Ήταν μια υπέροχη γιορτή, που με την συνεργασία όλων είχε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Τα γέλια των παιδιών γέμισαν την πλατεία και τα χαμόγελα των «μεγάλων» μαρτυρούσαν την παιδική τους διάθεση.

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση στον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιχάλη Τόλια, στους δύο Συλλόγους και στον κ. Αδαμάντιο Δάβρη που συμμετείχαν, σε όλους τους επαγγελματίες που με την προσφορά τους έκαναν ακόμα πιο γιορτινή την σημερινή μέρα αλλά και σε όλους όσους παρευρέθηκαν δίνοντας ζωή στο Χαλκούτσι.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Πρόεδροι των Τοπικών Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και Ν. Παλατίων κ. Αντώνης Καζαμίας, ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσεκρεζής, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Νίκος Τζεβελέκος και οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΩ κ. Σουλτάνα Μαμμή και Ελεάνα Καπράνου.

ΑΝΑΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ 9-12-2016

ΑΝΑΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ 9-12-2016

ΑΝΑΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ 9-12-2016

ΑΝΑΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ 9-12-2016

ΑΝΑΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ 9-12-2016

ΑΝΑΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ 9-12-2016