Έληξε η κατάληψη του Γυμνασίου Χαλκουτσίου-Θα τεθεί υπό Επιτροπεία ο Καθηγητής της Φυσικής

Έληξε τελικά σήμερα η τετραήμερη κατάληψη του Γυμνασίου Χαλκουτσίου, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αναφορικά με την μετάθεση του Καθηγητή της Φυσικής με τον οποίο οι μαθητές δήλωναν αδυναμία συνεργασίας.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, Επιτροπή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων επισκέφτηκαν τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καπέλα και του εξέθεσαν το πρόβλημα.

Ο κ. Καπέλας ζήτησε καταρχήν να λήξει η κατάληψη του σχολείου και εν συνεχεία να τεθεί υπό επιτήρηση ο εν λόγω καθηγητής. Αυτό σημαίνει ότι η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Βορειοανατολικής Αττικής θα στείλει Σύμβουλό της, ο οποίος, μαζί με το Διευθυντή και κάποιον άλλο Καθηγητή, θα παρακολουθήσει τα μαθήματα του εν λόγω Καθηγητή Φυσικής για να διαπιστώσει κατά πόσο οι καταγγελίες των μαθητών έχουν βασιμότητα. Από την έκθεση αξιολόγησης του Καθηγητή θα αποφασιστούν και οι επόμενες κινήσεις του κ. Καπέλα.

Ουσιαστικά ο Καθηγητής θα μπει υπό Επιτροπεία, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει η όποια εξέλιξη. Οπότε σε αυτή τη σχολική χρονιά δεν αναμένονται θεαματικές εξελίξεις.

Πάντως μερίδα γονέων ήταν αντίθετη να ανοίξει το σχολείο, ώστε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση, κάτι όμως που δεν έγινε αποδεκτό από το σύνολο των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Διαβάστε το ιστορικό της κατάληψης:

Υπό κατάληψη το Γυμνάσιο Χαλκουτσίου

Σκληραίνουν τη στάση τους μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Χαλκουτσίου-Παραμένει υπό κατάληψη το σχολείο

Comments are closed.