Έλληνας τραγουδιστής: Ο πατέρας μου χτυπούσε την μητέρα μου

Γνωστός τραγουδιστής  βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του Ant1 και μίλησε ανοικτά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως παιδί,  για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε στα παιδικά του χρόνια με θύτη τον πατέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε στα παιδικά του χρόνια με θύτη τον πατέρα του και αποκάλυψε πως θέλησε να το κάνει γνωστό στο κοινό για να λυτρωθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Μίλησα για τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια γιατί το να βγάζεις ένα πρόβλημα προς τα έξω που το κρύβεις πάρα πολλά χρόνια είναι μια πολύ μεγάλη λύτρωση. Ο πατέρας μου δεν με κακοποίησε σωματικά αλλά η ψυχολογική βία που είχαμε υποστεί εγώ και η αδερφή μου ήταν πολύ μεγάλη.

Υπήρχαν πολλές στιγμές που ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν του μιλούσα για πάρα πολλά χρόνια γιατί ένιωθα οργή μέσα μου για το πώς συμπεριφέρθηκε. Μετά αρρώστησε πάρα πολύ, ζήτησε να με δει ο ίδιος και δεν μπορούσα σε έναν αδύναμο άνθρωπο να μην ήμουν δίπλα του και δεν σου κρύβω ότι έμεινα εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή».

Δείτε το βίντεο: 

E-Daily.gr