Έλλη Κοκκίνου: Το άσθμα, ο κορονοϊός και η νοσηλεία σε ΜΕΘ-“Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική” [Βίντεο]

“Είχα πάθει λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα” αποκαλύπτει η Έλλη Κοκκίνου

Το πρόβλημα υγείας που την έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν αποκαλύπτει η Έλλη Κοκκίνου, η οποία προφυλάσσεται αρκετά από τον κορονοϊό.

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά είναι αυτή την εβδομάδα η τραγουδίστρια, η οποία μιλά ανοιχτά για το άσθμα που έχει από 3 ετών και κατά πόσο αυτό σχετίζεται με την προφύλαξή της από τον κορονοϊό.

“Έχω άσθμα από 3 χρονών. Έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο, ήμουν μέσα περίπου 2 εβδομάδες και ήμουν 3 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας” δηλώνει η Έλλη Κοκκίνου.

“Είχα πάθει λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Μετά από αυτό επαβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση που έχω από 3 ετών. Ένα απλό κρύωμα να περάσω, θα πρέπει να πάρω αντιβίωση μπορεί και κορτιζόνη για να μη νοσηλευτώ.

Άρα όταν ένα απλό κρύωμα με κάνει να πάρω φαρμακευτική αγωγή βαριά, ένας τέτοιος ιός φαντάσου πόσο δεν πρέπει να μπει στον οργανισμό μου. Είμαι πάρα πολύ προσεκτική” καταλήγει η ίδια.

Έλλη Κοκκίνου: Η κατάθλιψη που πέρασε για τα επιπλέον κιλά και η εμφάνισή της on stage την ημέρα που έχασε τον πατέρα της

Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει και για το πέρασμά της από τον επιχειρηματικό χώρο και τις σκέψεις της για το μέλλον, αλλά και το πώς την επηρέασε η μητρότητα.

Ακόμα αποκαλύπτει και μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στην πορεία της, και πώς τις αντιμετώπισε.

“Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η μέρα που έχασα τον μπαμπά μου και έπρεπε να πάω να δουλέψω” εξομολογήθηκε.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα άσχημα σχόλια που δέχτηκε όταν είχε πάρει 20 κιλά (λόγω θυροειδή), γεγονός που την οδήγησε σε κατάθλιψη.

thetoc.gr