Ένα κουτί που…ξεχειλίζει από αγάπη!!!

22.12.2015

Η φωταγώγηση των δέντρων τελείωσε….Ο Δήμος Ωρωπού και το Κε.Π. Υγείας Ωρωπού, με τεράστια χαρά ανακοινώνουν ότι το μεγάλο κουτί δώρου μέσα στο οποίο συγκεντρώνονταν φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Φαρμακείου, ξεχείλισε!!!

Οι Δημότες μας, προσφέροντας  το υστέρημά τους για την ανακούφιση των ασθενών, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το αίσθημα της αλληλεγγύης και της αγάπης υπερνικούν τη θλίψη που προκαλεί το ζοφερό κλίμα της κρίσης. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, όχι μόνο από τους κατοίκους, αλλά και από τους ιδιοκτήτες Φαρμακείων, Πολιτιστικούς Συλλόγους, και εκκλησίες.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του δηλώνοντας ότι : “H προσπάθεια των Δημοτών να προσφέρουν από το περίσσευμα της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς τους προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου, ενόψει των Εορτών, είναι αυτή που θα πρέπει να μας καθοδηγεί δίνοντάς μας κουράγιο να αντιμετωπίσουμε εξαθλιωτικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η χώρα μας και να ατενίζουμε με ελπίδα τις επόμενες ημέρες. Η υγεία, ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί κανείς να προσφέρει. Σας ευχαριστούμε όλους για την κίνησή σας αυτή. Να έχετε ευτυχισμένες γιορτές.”

Η προσφορά και η αγάπη δε σταματούν όμως εδώ! Το κουτί δώρου του για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Φαρμακείου, θα βρίσκεται την Παραμονή των Χριστουγέννων στην Πλατεία Ηρώων, στα Νέα Παλάτια, από τις 9.00 έως τις 21.00. Τέλος, καθόλη τη διάρκεια του έτους, οι Δημότες μας που επιθυμούν να προσφέρουν τα φάρμακα που δε χρησιμοποιούν πλέον, να απευθύνονται στο Κε.Π. Υγείας και στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Τηλ. Κε.Π. Υγείας 22950-30004

Τηλ. Κοινωνικού Φαρμακείου 22950-31374

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑ