Ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν το σπίτι του Λευτέρη Πανταζή

Επισκέψεις δέχθηκε στην οικία του στη Βουλιαγμένη ο Λευτέρης Πανταζής, καθώς την πρωταπριλιά, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι βρήκαν τρόπο και μπήκαν στο εσωτερικό του τετραώροφου σπιτιού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα notia.gr, οι δράστες παραβίασαν μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο σπίτι, από το οποίο απουσίαζε ο δημοφιλής τραγουδιστής που βρισκόταν στην επαρχία. Όταν έγιναν αντιληπτοί από δύο Ρωσίδες οικιακές βοηθούς, τις απείλησαν με όπλα και τις ανάγκασαν να τους δώσουν ποσό που εκτιμάται ότι φτάνει τα 1.000 ευρώ.

Επιπλέον, ανακάλυψαν και συλλογή του Πανταζή από επώνυμα και ακριβά ρολόγια, πολύ μεγαλύτερης αξίας των 1000 ευρώ, τα οποία και πήραν στην κατοχή τους.

Ο Λευτέρης Πανταζής απουσίαζε από το σπίτι του τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Δεν ήταν εκεί κανείς από την οικογένειά του. Μόνο δυο Ρωσίδες που εργάζονται ως οικιακοί βοηθοί. Εκείνες ήρθαν αντιμέτωπες με τους δυο ληστές.

Οι δράστες ήταν δυο. Φορούσαν κουκούλες, μάσκες full face και γάντια. Ήταν οπλισμένοι με πιστόλι. Με το οποίο δεν δίστασαν να απειλήσουν τις δυο γυναίκες. Κατάφεραν και απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 1.000 ευρώ, κοσμήματα και την πανάκριβη συλλογή ρολογιών του γνωστού καλλιτέχνη.