Ένταση στη Λάρισα από κτηνοτρόφους: Ανίκανος ο Αποστόλου, να παραιτηθεί

Ανίκανο χαρακτήρισαν οι κτηνοτρόφοι τον αρμόδιο υπουργό Ευάγγελο Αποστόλου που βρέθηκε στη Λάρισα, καλώντας τον μάλιστα να παραιτηθεί.

Ειδικότερα, δεκάδες κτηνοτρόφοι από όλη την χώρα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, δίπλα από το ξενοδοχείο που βρισκόταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος συμμετείχε στο συνέδριο του Economist.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa, οι κτηνοτρόφοι εξαπέλυσαν μύδρους κατά του κ. Αποστόλου, με κύρια διαμαρτυρία την ελεύθερη πτώση στην τιμή του αιγοπρόβειου γάλακτος.

Επιπροσθέτως, σε μια πράξη ιδιαίτερου συμβολισμοί, προσέφεραν γάλα στους διερχόμενους πολίτες.

Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την παραίτηση του κ. Αποστόλου από το αξίωμά του, αφού τον χαρακτήρισαν «ανίκανο και αναποτελεσματικό».

Το περιστατικό με τον γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Από την κινητοποίηση δεν έλειψε η ένταση, ενώ έλαβε χώρα ένα έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους κτηνοτρόφους και το γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Παπαγεωργίου, ο οποίος μετέβη στο σημείο προκειμένου να ζητήσει να τους δει ο κ. Αποστόλου. Από τα πυρά τους δεν έλειψε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αρνήθηκε να έχει συνάντηση μαζί τους παρά τα αιτήματα που του έχουν υποβάλλει.

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το κέντρο της πόλης είχε μετατραπεί σε φρούριο για την παρουσία του Ευάγγελου Αποστόλου στην πόλη.

Πηγή:  iefimerida.gr