Έντονη κριτική από την Ντόρα Μπακογιάννη για τη «συναίνεση» που ζήτησε η Κυβέρνηση

26.11.2015

Αμφισβήτησε τις προθέσεις της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό η κα Ντ. Μπακογιάννη μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, για τον προϋπολογισμό, αφήνοντας αιχμές και για τη συναίνεση που ζητάει χωρίς να έχει καταθέσει πρόταση.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο ασφαλιστικό και τις προτάσεις για συναίνεση υποστηρίζοντας ότι «Συναίνεση δεν επιτυγχάνεται με ύβρεις, κατηγορίες και εντολές».

«Έχουμε μία κυβέρνηση της οποίας ο κεντρικός κορμός δεν ξέρει πού θέλει να πάει τη χώρα, και πριν καλέσετε τα κόμματα σε συναίνεση για το ασφαλιστικό αναλογιστείτε πρώτα ποια είναι η δική σας θέση και πρόταση. Γιατί, έως σήμερα πρόταση δεν μας έχετε πει τι θα κάνετε, εκτός από τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, ο οποίος μιλάει μόνο για μειώσεις συντάξεων. Βάλτε λοιπόν πρώτα στο τραπέζι συγκεκριμένη πρόταση, και μετά ελάτε να βρείτε και τη ΝΔ για να σας πει, εάν συμφωνεί και να μπορεί να σας δώσει την όποια συναίνεση».