Έξαλλος ο Χ. Μαρκογιαννάκης γιατί ο Μητσοτάκης τον αφήνει εκτός ψηφοδελτίων

Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκογιαννάκης, η απόφασή του τον «γεμίζει πικρία αλλά και τον εξοργίζει», ενώ κάνει λόγο για σκοπιμότητες. Παράλληλα «καρφώνει»  τους «άκαπνους συμβουλάτορες» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ. στα Χανιά κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με γεμίζει πικρία αλλά και με εξοργίζει» γράφει στην επιστολή του και προσθέτει: «Όχι αυτή καθ’ εαυτή η απόφαση, προσθέτει, αλλά οι αιτίες που την προκάλεσαν και η για μεγάλο χρονικό διάστημα προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό του. Προ πάντων όμως οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».

Ο πρώην υπουργός, επιφυλάσσεται, παράλληλα ότι πολύ σύντομα θα ενημερώσει τους πολίτες με κάθε λεπτομέρεια, ενώ δηλώνει πολιτικά παρών και ότι θα συνεχίσει να έχει την ίδια σχέση με τους πολίτες. «Είμαι βέβαιος, ότι τότε ο καθένας από εσάς, το μόνο που θα σκεφθεί θα είναι η λέξη ντροπή. Πιστεύω ότι δεν έχω δικαίωμα να το βάλω στα πόδια. Να εγκαταλείψω το νομό μου και όλους εσάς. Μακάρι οι άκαπνοι συμβουλάτορες του Προέδρου της Ν.Δ. να λειτουργήσουν όπως σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι εγώ ακόμα και τώρα παρά την πικρία μου. Ίσως μπορέσουν, έστω και την τελευταία στιγμή να δουν ποιo είναι το συμφέρον του κόμματος γενικότερα αλλά προπάντων στα Χανιά. Ψηλά το κεφάλι. Μπόρα είναι θα περάσει», καταλήγει η ανοιχτή επιστολή του κ. Μαρκογιαννάκη.

Πηγή:  iefimerida.gr