Έργα στον Κηφισό καθημερινές και σε ώρες αιχμής-Απίστευτη ταλαιπωρία

Σε ένα απέραντο… πάρκινγκ έχει μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η άνοδος του Κηφισού, με τους οδηγούς να υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία και να χρειάζονται ώρες ολόκληρες για να φτάσουν μέχρι τη Μεταμόρφωση.

Αιτία η… ευφάνταστη ιδέα που είχαν οι υπεύθυνοι εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου να πραγματοποιήσουν έργα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, καθημερινές και σε ώρες αιχμής.

Πού; Σε ένα δρόμο ο οποίος έχει ούτως ή άλλως τεράστιο μποτιλιάρισμα καθημερινά τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, λόγω του μεγάλου αριθμού οδηγών που τον χρησιμοποιεί.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο σήμερα αλλά σχεδόν κάθε Παρασκευή και Σαββατοκύριακο όπου κάποιοι φωστήρες αποφασίζουν να κάνουν έργα σε ώρες αιχμής σε κεντρικούς οδικούς άξονες …λες και το κάνουν επίτηδες να ταλαιπωρούν χιλιάδες οδηγούς και να προκαλούν έμφραγμα στους άθλιους κατά τα άλλα ελληνικούς  δρόμους.

Το υπουργείο Υποδομών οφείλει να βάλει τέλος σε αυτή την κωμωδία και να επιβάλλει με νόμο τις  ώρες  που θα εκτελούνται τα έργα σε εθνικούς και περιφερειακούς δρόμους  εάν δεν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας εξαιτίας κάποιου έκτακτου γεγονότος. Όποιοι εργολάβοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις προδιαγραφές να αποκλείονται από τους διαγωνισμούς.