Έργο πνοής η ανάπλαση της παραλίας στο Δήλεσι

3.8.2016

Αλλάζει όψη η παραλία του Δηλεσίου, η οποία αναβαθμίζεται και θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή που  είναι και η πιο τουριστική στο Δήμο  Τανάγρας.

Η παραλία του Δήλεσι, από τις πιο γραφικές της περιοχής, με τα υπέροχα παραθαλάσσια ταβερνάκια της, για χρόνια παρέμενε υποβαθμισμένη με αποτέλεσμα  πολλά καταστήματα να έχουν κλείσει και η προσέλκυση επισκεπτών κατά τους θερινούς μήνες να έχει μειωθεί.

Η Δημοτική Αρχή επιδιώκει να αναστρέψει την εικόνα εγκατάλειψης και το Δήλεσι να αποκτήσει ζωντάνια ώστε να γίνει  τουριστικός προορισμός,  καθώς διαθέτει καθαρές παραλίες αλλά και να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει

Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε το έργο ανάπλασης συνολικού κόστους 40 χιλιάδων ευρώ, που είχε προθεσμία έως τις 10 Αυγούστου, όπως ακριβώς προέβλεπε και η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο,  ώστε να μην χαθεί η τουριστική περίοδος για τους επιχειρηματίες.

Η παραλία είναι, πλέον, μεταμορφωμένη καθώς έχουν τοποθετηθεί καινούργια  παγκάκια, κιόσκια, ντουζιέρες και καμπίνες παραλίας που δεν θυμίζουν τίποτα από το πρόσφατο παρελθόν. Παράλληλα τοποθετήθηκαν κάδοι απορριμμάτων αφού η Δημοτική Αρχή ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στην «καθαρή πόλη» που είναι δείγμα πολιτισμού των κατοίκων γεγονός που και αποτελεί διαφήμιση και προσελκύει επισκέπτες.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΗΛΕΣΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΗΛΕΣΙΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ