Έρχεται σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο η νέα ταινία του Παπακαλιάτη

12.11.2015

Φτάνει επιτέλους ο καιρός που θα δούμε την νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο «Ένας Άλλος Κόσμος».

Τρία χρόνια μετά το «Αν», που όλοι αγαπήσαμε και δακρύσαμε, έρχεται 17 Δεκεμβρίου στις αίθουσες των κινηματογράφων η σύγχρονη ερωτική τριλογία του Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», που θα μας καθηλώσει.

«Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα», εξηγεί ο ταλαντούχος δημιουργός. Οι τρεις ιστορίες συνενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες σε μια Αθήνα που βρίσκεται σε αναβρασμό, προβληματισμένη με το μεταναστευτικό και εργασιακό ζήτημα, που ο έρωτας όμως κυριαρχεί μέσα από κάθε ανησυχία.

Τρεις ιστορίες που αποδίδονται μέσα από τρεις γενιές, οι οποίες παλεύουν μέσα από τα αδιέξοδα τους για να αντέξουν την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά.

Με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που έχει γράψει το σενάριο της ταινίας και εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και ένα καστ σημαντικών Ελλήνων, Ευρωπαίων, Αμερικανών και Ασιατών ηθοποιών, όπως η Γερμανίδα Άντρεα Οσβάρτ, η Μαρία Καβογιάννη, ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Ταουφίκ Μπαρόν,η Νίκη Βακάλη και ο Τζ. Κ. Σίμονς που κέρδισε τη Χρυσή Σψαίρα στην ταινία του Νταμιέν Σαζέλ «Whiplash».

Μια πολλά υποσχόμενη ταινία που ευελπιστούμε να μας αποζημιώσει για την αναμονή, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και να μας ταξιδέψει σε «έναν άλλο κόσμο».

ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ

ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ 2

ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ 3