Έτοιμα να ανοίξουν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωρωπού

Η Σχολική Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ωρωπού, θέλει να ενημερώσει τους πολίτες, τους γονείς και τους μαθητές, πως όλα είναι έτοιμα για το άνοιγμα των σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις εντολές και τις επιταγές των ειδικών.

Με βαθιά προσήλωση και με σεβασμό απέναντι στην κρισιμότητα των στιγμών, κινηθήκαμε με ευθύνη και προσοχή, προκειμένου να διαμορφώσουμε εκείνο το πλαίσιο, που απαιτείται και επιβάλλεται, προκειμένου η εκπαιδευτική κοινότητα να αρχίσει να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς και τον βηματισμό της.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης έχει προβεί σε όσες ενέργειες απαιτούνταν, και αυτό το ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο ξεκίνημα, είμαστε σίγουροι πως θα είναι επιτυχημένο και θα επαναφέρει την κανονικότητα στο χώρο των σχολείων μας.

Τα μέτρα που απαιτούνται έχουν ληφθεί, οι χώροι έχουν προετοιμάσει κατάλληλα και το μόνο που απομένει, είναι να ξανακούστει το υπέροχο μαθητικό κουδούνι, που τόσο έχει λήψει από τα παιδιά μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και υπομονή στους εκπαιδευτικούς μας, αλλά και στους μαθητές και είμαστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά.

Παναγιώτης Κιούσης
Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ωρωπού