Έτοιμες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Τανάγρας για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄Λυκείου

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τανάγρας, εν όψει της επανέναρξης των μαθημάτων, τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ ‘ Λυκείου.

Εφαρμόσαμε απόλυτα τις οδηγίες του Υπ. Παιδείας και των Ειδικών, με απολυμάνσεις τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων, όλων των σχολικών μονάδων καθώς και σχολαστικούς καθαρισμούς. Προμηθεύσαμε με επαρκή αριθμό μασκών και γαντιών μιας χρήσης, όλες τις σχολικές μονάδες του Δημου μας, για την προστασία των μαθητών και των καθηγητών μας, συσκευές με αντισηπτικά, οι οποίες τοποθετήθηκαν σε κάθε σχολική αίθουσα, στα γραφεία και στους κοινόχρηστους χώρους.

Όλοι οι χώροι των σχολικών μονάδων θα καθαρίζονται και θα φροντίζονται συνεχώς, αφού οι σχολικές καθαρίστριες θα βρίσκονται στα σχολεία τους καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους και θα εφαρμόζουν τους κανόνες υγιεινής των σχολικών μονάδων. Βεβαίως η ατομική ευθύνη όλων είναι αναγκαία, για την τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας, έτσι ώστε η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.

Η πρόεδρος

της σχολικής επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης

Δήμου Τανάγρας

Μαρία Νίκα