Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννης Σταύρου

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε, σήμερα, το πρωί,  στον Ωρωπό, η είδηση του ξαφνικού και αδόκητου θανάτου του Γιάννη Σταύρου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ κολυμπούσε,  στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Ο Γιάννης Σταύρου, Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού, ασχολούνταν χρόνια με τα κοινά και διετέλεσε, κατά το παρελθόν, Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού, ενώ υπήρξε και Πολιτευτής, με το ΛΑΟΣ, στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Ήταν γεννημένος το 1971 στα Ροζενά Κορινθίας και διέμενε μόνιμα στον Ωρωπό, όπου και εργάζονταν. Ήταν παντρεμένος, με  δύο παιδιά, αγαπητός και ανοιχτόκαρδος άνθρωπος, όπου πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει κάθε συνάνθρωπό του  με όποιο τρόπο μπορούσε.

Η «Άποψη τώρα»  εκφράζει την οδύνη της και τα θερμότατα συλλυπητήρια στους οικείους του για  την απρόσμενη απώλεια του Γιάννη. Ο Θεός να δίνει δύναμη και παρηγοριά στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη.

Η Κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 στις 11:00 π.μ. στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Άγιος Γεώργιος) Νέων Παλατίων.