Έφυγε ο Κώστας Δόλογλου, ένας ακούραστος  εργάτης της Νέας Δημοκρατίας

Έφυγε από τη ζωή ένας αθόρυβος κι ακούραστος εργάτης της Νέας Δημοκρατίας, ένας στέλεχος  με σημαντική όσο και ιστορική διαδρομή στη γαλάζια παράταξη.  Ο Κώστας Δόλογλου, σε ηλικία 60 ετών σκορπίζοντας θλίψη σε όλους.

Ο Κώστας Δόλογλου βρέθηκε κοντά στον Κώστα Καραμανλή αλλά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τόσο στην κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας, όσο και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Γεννήθηκε το 1957. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (σύμβουλος διοίκησης), γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Επιτελικού Σχεδιασμού, οικονομικός διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και έπαρχος Ικαρίας. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Δήλωση του πρώην Προέδρου της Βουλής και πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη

«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του πολυαγαπημένου φίλου, πολύτιμου συνεργάτη και συμμαχητή Κώστα Δόλογλου.

Υπήρξε ακούραστος αγωνιστής της παράταξης, άξιος πρεσβευτής των αρχών και των αξιών της και σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Ήταν ένας σπουδαίος Άνθρωπος και υπόδειγμα οικογενειάρχη.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους μας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο του και τα παιδιά του».

Καλό παράδεισο φίλε Κώστα. Θα σε θυμόμαστε πάντα με το κράνος στο χέρι της μηχανής σου να τρέχεις πρώτος  πρώτος στις μάχες για τη δικαίωση των ιδεών της παράταξης που υπηρέτησες με αξιοπρέπεια,  ήθος, σεβασμό μα πάνω από όλα με εντιμότητα.