«Έχω παίξει πολύ με τους άντρες, αλλά δεν έχω απατήσει κανέναν»

«Έχω παίξει με άντρες που είχαν συναισθήματα για μένα κι ενώ το ήξερα, έπαιζα, αλλά μετά πήρα το “μάθημά” μου».

Αποκαλυπτική και χωρίς να… μασάει ποτέ τα λόγια της, η Μέγκι Ντρίο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με το άλλο φύλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έχει “παίξει” πολύ με τους άντρες, αλλά στο τέλος πήρε το “μάθημά” της.

Έχεις δημιουργήσει πολλές σχέσεις ή είσαι το κορίτσι που βλέπει τα πράγματα πιο απλά;

Μου αρέσει η σχέση πολύ, είμαι σχεσάκιας, αλλά είμαι πολύ επιλεκτική. Δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι στους άντρες. Ταυτόχρονα είμαι και πολύ μοναχική, τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Αν ο άντρας δεν έχει όραμα για τη ζωή του, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε, γιατί εγώ έχω όραμα, έχω ένα πλάνο και σιγά-σιγά φτάνω εκεί που θέλω.

Έχεις απατήσει;

Δεν έχω απατήσει, αλλά έχω παίξει πολύ με τους άντρες. Έχω παίξει με άντρες που είχαν συναισθήματα για μένα κι ενώ το ήξερα, έπαιζα, αλλά μετά πήρα το “μάθημά” μου.

Μέγκι Ντρίο

Έχεις “εκμεταλλευτεί” καταστάσεις, άντρες, συνθήκες;

Συνθήκες, ναι, έχω εκμεταλλευτεί και θα συνεχίσω να το κάνω, αν είναι τέτοιες ώστε να με κάνουν να προχωρήσω σε κάτι και να αφήσω κάποιον άλλον πίσω, αλλά άντρες δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ. Από πολύ μικρή ηλικία κατάλαβα ότι δεν χρειάζομαι κάποιον άντρα, για να επωφεληθώ, γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η σκληρή εικόνα, η πιο… αντρική, που βγαίνει προς τα έξω μερικές φορές. Είμαι ξεκάθαρη για να προστατεύω τον εαυτό μου, ειδικά σ’ ένα χώρο όπως της μόδας.