Αίγιο: Εμπιστεύτηκαν αρνητή γιατρό και νοσηλεύονται με κορονοϊό-Περιπέτεια για γνωστή οικογένεια

Μια απίστευτη καταγγελία: μέλη γνωστής οικογένειας του Αιγίου εμπιστεύτηκαν τον γιατρό τους, ο οποίος τους είπε να μην εμβολιαστούν και τώρα νοσηλεύονται με κορονοϊό. «Νερό έχουν τα εμβόλια» έλεγε ο άνθρωπος που δουλεύει σε νοσοκομείο της Αχαΐας.

Ο γιατρός – αρνητής του εμβολίου κατά του κορονοϊού παρακολουθούσε έναν ασθενή με ζάκχαρο. Η οικογένεια, σύμφωνα με την καταγγελία, τον εμπιστεύτηκε όταν τους είπε πως εξαιτίας του υποκείμενου νοσήματος, δεν έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο.

Μόνο που επειδή τον άκουσαν, κόλλησαν και χρειάστηκε να νοσηλευτούν, όπως αναφέρει το gnomip.gr.

Την καταγγελία εκ μέρους μέλους της γνωστής οικογένειας του Αιγίου μετέφερε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Μαρία Ξηρού. Στην ανάρτησή της, αναφέρει: «Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο 45χρονος ανιψιός μου και ο πεθερός του, ενώ στον “Άγιο Ανδρέα” η πεθερά του. Νοσηλεύονται εδώ και 15 ημέρες.

Ο ανιψιός μου δεν ήταν ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Αλλά ο γιατρός που τον παρακολουθούσε για το ζάχαρο ήταν εναντίον του εμβολίου. Συγκεκριμένα του έλεγε: “Έλα ρε, που θα πας να εμβολιαστείς, νερό έχουν τα εμβόλια. Ούτε εσύ να πας, ούτε άλλος από την οικογένεια”.

Ο κύριος αυτός δουλεύει σε νοσοκομείο της Αχαΐας. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Όλοι μας είμαστε διαλυμένοι. Με το καλό να γυρίσει σπίτι του ο ανιψιός μου και με τον κύριο αυτόν θα τα πούμε στα δικαστήρια. Όταν δε τον πήρε η γυναίκα του τηλέφωνο και του είπε: «Γιατρέ, ο πυρετός έφτασε σαράντα, θα τον πάω στο νοσοκομείο» η απάντησή του ήταν: «Δώστε του ένα ντεπόν».

Η γυναίκα του δεν τον άκουσε και τον πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι εγκληματίες γιατροί ζούνε ανάμεσά μας. Ας πάνε όλα καλά για την οικογένειά μας και τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη…».

newsit.gr