Αίτημα να δημιουργηθούν ράμπες προσβασιμότητας στο Δήμο Ωρωπού για τα ΑμεΑ κατέθεσε ο Δ. Καμπιώτης

Αίτημα  για να δημιουργηθούν ράμπες προσβασιμότητας για τα  ΑμεΑ σε όλα τα δημοτικά κτίρια και τις οδούς του Δήμου Ωρωπού κατέθεσε, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου,  ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Δημιουργίας» κ. Διονύσιος Καμπιώτης.

Είναι γεγονός ότι ο Δήμος Ωρωπού, παρά τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών,  έχει μείνει πολύ πίσω στον τομέα της δημιουργίας ραμπών προσβασιμότητας στα άτομα που χρήζουν ανάγκης.

Η ούτως ή άλλως  ευαισθητοποίηση του κ. Καμπιώτη σε αυτό τον τομέα εμφορείται και από το γεγονός ότι στο συνδυασμό του έχει εκλεγεί ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Καπανδριτίου ο κ. Φώτης Χρυσούλας.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να μελετήσει και να θέσει σε άμεση εφαρμογή ένα πρόγραμμα δημιουργίας, σε όλα τα δημοτικά και δημόσια κτίρια, αλλά και στα πεζοδρόμια, ραμπών προσβασιμότητας  ώστε να εξυπηρετούνται τα ΑμεΑ

Είναι ένδειξη σεβασμού αλλά και πολιτισμού. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ Δ. Καμπιώτη και τη δημοτική παράταξή του για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την ανάπτυξη και βελτίωση των συνθηκών προσβασιμότητας των πολιτών.