Αγιασμός σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ωρωπού

 

Δελτίο Τύπου

Πρώτη ημέρα για τα σχολεία του Δήμου μας σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, και σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, παρευρέθηκε στο 1ο Δημοτικό σχολείο Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων νωρίς το πρωί. Τον συνόδευε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού κ. Τόλιας Μιχάλης.

Η σχολική κοινότητα και η Διευθύντρια του σχολείου, ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή, για την αμέριστη βοήθεια του ιδίου και των στελεχών του. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων, και ευχήθηκε με τη σειρά του για μια ακόμα απροβλημάτιστη χρονιά, υποσχόμενος κάθε δυνατή προσπάθεια και παροχή.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ωρωπού, παρευρέθηκε στον αγιασμό του σχολικού συγκροτήματος Αυλώνα, που φιλοξενεί το Γυμνάσιο και το Λύκειο της περιοχής. Τον συνόδευε ο Αντιδήμαρχος του Αυλώνα κ.Σιδέρης Χρήστος. Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα τελέστηκε ο αγιασμός και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, η άριστη δουλεία που γίνεται στα κτίρια και στις εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Ωρωπού εύχεται στη μαθητική κοινότητα, η φετινή χρονιά να είναι δημιουργική και ενδιαφέρουσα και να βοηθήσει τους μαθητές να αναζητήσουν την αληθινή γνώση που θα τους προάγει στους αυριανούς πολίτες ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες με κοινωνικές ευαισθησίες.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού