Αγιασμός των Υδάτων στο Δήλεσι

Στο πανέμορφο γραφικό λιμανάκι του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια παρουσία του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια και πλήθος κόσμου που με θρησκευτική κατάνυξη παρακολούθησαν την τελετή και τον Αγιασμό των Υδάτων. Παρά την παγωνιά του καιρού, ο Ιερέας καθαγίασε τα νερά από τον μόλο του Ναυτικού Ομίλου και ο θαρραλέος κολυμβητής που περίμενε ευλαβικά έπεσε στην θάλασσα να πιάσει τον Σταυρό χειροκροτούμενος από όλους όσους παρευρέθηκαν.

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου με τον Πρόεδρο και τα μέλη του να δίνουν τις ευχές τους στην Δημοτική Αρχή και σε όλο τον κόσμο. Ο Δήμαρχος πριν κόψει το καθιερωμένο κομμάτι της βασιλόπιτας έδωσε της θερμές ευχές του για την Νέα Χρονιά και παρότρυνε να είναι όλοι ενωμένοι αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Στη συνέχεια ανήγγειλε πως το πρόγραμμα χρηματοδότησης του Δήμου προς όλους τους Συλλόγους και η έναρξη Δημοτικής Συγκοινωνίας στο Δήλεσι είναι πλέον γεγονός.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ηλίας Δημητρίου, Μαρία Νίκα και Γωγώ Καμπιώτου, ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Βουγέσης, ο Προέδρος του Τοπικού Σχηματαρίου κ. Γιώργος Καραγκούνης, οι Δημοτικοί Συμβούλοι κ.κ. Ελένη Ζαφειροπούλου, Διομίδης Δριχούτης, Αλέξανδρος Ανυφαντής, Μιχάλης Κουρουτός και Λάζαρος Μαυράκης.