Αγκάλιασαν τα προσφυγόπουλα τα παιδιά του 1ου Δημοτικού σχολείου Σκάλας Ωρωπού-Νέων Παλατίων

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο Δήμος Ωρωπού, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και το 1ο Δημοτικό σχολείο Σκάλας Ωρωπού-Νέων Παλατίων, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 επίσκεψη στα παιδιά του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων Μαλακάσας.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού κ. Μιχάλης Τόλιας με την Διευθύντρια κ. Aνθίππη Κυριακή και με τους εκπαιδευτικούς κα Γκουσδοβά Ιωάννα, κα Κοτσιανίδου Αλκμήνη, κ. Φειδά Φώτη και την Υπεύθυνη πολιτιστικών της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ανατολικής Αττικής κα Χρύσα Κουράκη, ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους για την φιλοξενία αυτή, μοίρασαν δώρα και γλυκίσματα σε όλα τα παιδιά και τους έδωσαν τις πιο γλυκές ευχές για τις γιορτές και τον καινούργιο χρόνο.

Όλα τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε δραστηριότητες και παιχνίδια, τα οποία οργάνωσαν οι υπεύθυνοι του κέντρου φιλοξενίας. Διασκέδασαν με τους ξυλοπόδαρους, την νεράιδα, τον ταρανδούλη και τον μάγο που ήρθαν από Το Χωριό του Αη Βασίλη του Ωρωπού.

Ήταν ένα δημιουργικό πρωινό, γεμάτο αλληλεγγύη, χαμόγελα και αγάπη.

Θερμές ευχαριστίες στους γονείς των παιδιών του 1ου Δημοτικού σχολείου Σκάλας Ωρωπού-Νέων Παλατίων που αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση της Διευθύντριας, των εκπαιδευτικών και του ΝΠΠΔ Πολιτισμού, για την επίσκεψη αυτή και σε όλους τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη δράση, που ζέστανε τις παγωμένες από την προσφυγιά καρδιές των μικρών προσφυγόπουλων.

Χαρούμενα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος