Αγοράκι πήδηξε στο κενό σε δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας. Κλειδώθηκε μέσα

Ένα αγοράκι 7χρονών έπεσε από ύψος 4 μέτρων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο της Γλυφάδας.  Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης και το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το  newsit το αγοράκι έχει  υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

Όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Παιδείας, και με πληροφορίες που έχουν από το σχολείο, μετά την λήξη των μαθημάτων όλα τα παιδιά αποχώρησαν. Μια δασκάλα ως όφειλε κλείδωσε της αίθουσες του Δημοτικού, όμως για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, το αγοράκι ήταν έμεινε μέσα σε μία από αυτές.

Αποτέλεσμα ήταν να κλειδωθεί και να μην μπορεί να βγει έξω. Έβαλε λοιπόν ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα όπως προσγειώθηκε να υποστεί το κάταγμα.

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Παπανικολάου, η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τα όσα συνέβησαν.

«Είμαι σοκαρισμένη για ότι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλύτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια, που ωστόσο ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω.