«Αγροτική Ανάπτυξη-Παραγωγική Ανασυγκρότηση» στο Καπανδρίτι

Την Τρίτη 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε από την Οργάνωση Αγροτών και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Καπανδρίτι με θέμα «Αγροτική ΑνάπτυξηΠαραγωγική Ανασυγκρότηση» με ομιλητές τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη και τους βουλευτές Πάνο Σκουρολιάκο (Αττικής), Σταύρο Αραχωβίτη, βουλευτή Λακωνίας και συντονιστή της Επιτροπής Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ) Αγροτικής Ανάπτυξης και τον βουλευτή Ιωαννίνων – ειδικευμένο στα θέματα εξαγωγών και εξωστρέφειας αγροτικών προϊόντων Γιάννη Καραγιάννη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και οι βουλευτές Γιάννης Δέδες (Αττικής) και Νίκος Παπαδόπουλος (Λάρισας).

Η εκδήλωση υποστήριξαν θερμά με την παρουσία τους τόσο παραγωγικοί φορείς της Βορειανατολικής Αττικής (μέλη αγροτικών συνεταιρισμών και αρκετές ομάδες παραγωγών) όσο και η τοπική κοινωνία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ευρύς και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των περευρισκομένων συμπολιτών μας και των ομιλητών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες τις Αττικής. Επίσης, υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση για τις δράσεις της Κυβέρνησης στον πρωτογενή τομέα και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανασυγκρότηση της γεωργίας και όλων των κλάδων του πρωτογενούς τομέα σε όλη την Ελλάδα συνολικά, αλλά και στην περιοχή της Αττικής ιδιαίτερα.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης ο Υπουργός μαζί με τους βουλευτές επισκέφθηκαν τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτίου και συνομίλησαν με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Αγρότες της περιοχής για τις δράσεις του συνεταιρισμού αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Οργάνωση Μελών Αγροτών ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής