Αγωγή ετοιμάζεται να καταθέσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού για τις άδειες των τραπεζοκαθισμάτων

14.4.2016

Αγωγή κατά παντός υπευθύνου για κωλυσιεργία και διαφυγόντα κέρδη ετοιμάζεται να καταθέσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού  για τις άδειες των τραπεζοκαθισμάτων, οι οποίες ακυρώθηκαν από την Διοικητική Περιφέρεια Αττικής και  το Λιμενικό ζήτησε να αφαιρεθούν από τον αιγιαλό και την παραλία τα τραπεζοκαθίσματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος δίνει προθεσμία μέχρι την προσεχή Παρασκευή για να διευθετηθεί το πρόβλημα. Σε διαφορετική περίπτωση έχει αποφασίσει να καταθέσει αγωγή κατά του Δημάρχου κ. Θ. Ρούσση, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Γ. Δάβρη της υπεύθυνης της Διοικητικής Περιφέρειας κας Ζορμπά και δύο ακόμη υπαλλήλων εντεταλμένες με την χορήγηση των αδειών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Ρούσσης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε ότι οι άδειες θα δοθούν άμεσα στους δικαιούχους, ώστε απρόσκοπτα να λειτουργήσουν τα καταστήματα του Δήμου.

Χθες ο Δήμαρχος Ωρωπού  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου μετέβησαν στη Χαλκίδα όπου συναντήθηκαν με τον Κεντρικό Λιμενάρχη και συζήτησαν τρόπους επίλυσης του προβλήματος.

Όλα δείχνουν ότι τελικά το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, αρκεί και η Περιφέρεια να λειτουργήσει χωρίς κωλυσιεργία και να δοθούν άμεσα οι άδειες.