Αγωγή Μουρούτσου σε Περράκη! Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι! Τι συμβαίνει;

Στα δικαστήρια  θα λύσει τις διαφορές του ο Μιχάλης Μουρούτσος με την εν διαστάσει σύζυγό του, Αναστασία Περράκη.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μία κόρη και ζει χωριστά το 2013, δεν κατάφερε να βρει συναινετικό μονοπάτι στη δύση του γάμου του, με τον αθλητή να προσφεύγει με αγωγή κατά της πρώην Playmate στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ένα μήνα μετά τις μπηχτές του μοντέλου σε τηλεοπτική εκπομπή για την συμπεριφορά της Λάουρας Νάργες, της νυν συντρόφου του Μιχάλη Μουρούτσου, σε σχέση με την 9χρονη κόρη τους και λίγε μόλις εβδομάδες πριν αναχωρήσει για τις αθλοπαιδιές του ‘Αγιου Δομίνικου, ο ολυμπιονίκης “απάντησε” στην Αναστασία Περράκη μέσω της δικαστικής οδού. Συγκεκριμένα 10 Ιανουαρίου κατέθεσε αγωγή ο Μουρούτσος στην Περράκη κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το έγγαμο βίο τους.

Άλλωστε όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια, η υπόθεση του διαζυγίου τους είχε παγώσει, καθώς οι δύο άλλοτε αγαπημένοι σύντροφοι, που είχαν ενώσει τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2010, “δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε κάποια πράγματα!”. Η διάσταση απόψεων των δύο πλευρών, πάντως, θα επιλυθεί από τον πρόεδρο του δικαστηρίου την ερχόμενη άνοιξη, καθώς αναβλήθηκε η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, που είχε προσδιοριστεί για τις 4 Ιουνίου.