Αγωγή του Κασιδιάρη σε όσους τον εμπλέκουν με την επίθεση Κουμουτσάκου

9.11.2015

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται ότι ήταν αυτός που, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, είχε το γενικό πρόσταγμα στο τάγμα που επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην εκδήλωση των Ποντίων.

Στην κατάθεση του που έχει περιληφθεί στην δικογραφία-όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής-ο μάρτυρας αναφέρει ότι άκουσε τον Κασιδιάρη να λέει «αφήστε τους άλλους, πιάστε τον Κουμουτσάκο». Ενδεικτικό του τι ακριβώς συνέβη είναι πως, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, λίγο αργότερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φώναζε προς την ομάδα των ατόμων που κυνηγούσαν τον Κουμουτσάκο «Λήξις, Λήξις» και τότε η επίθεση στον βουλευτή τελείωσε.

Σε ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει ότι καταθέτει «αγωγή κατά της εφημερίδας Έθνος και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες».

«Γελάει το πανελλήνιο με το φιάσκο της νέας χρυσαυγειάδας και τους καραγκιόζηδες του καθεστώτος, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή στήνοντας ψευδομάρτυρες και διαδίδοντας συκοφαντίες από τις φυλλάδες τους και τα δελτία των 8. Καταθέτω άμεσα αγωγή κατά της εφημερίδας “Έθνος” και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.